1000 stk Fibertarm D:50mm

Fibertarmer.

Spekepølse er en samlebenevnelse for en rekke pølsetyper som er konservert gjennom salting og speking og/eller røyking og tørking. Spekepølser lages av hakket eller kvernet, renskåret kjøtt og fett som tilsettes ulike smaker. Å speke betyr å tørke.

Diameter: 50mm.
Lengde: 500mm

Fibertarmen trenger ca. 30 min i lunkent vann (ikke over 30°C) og må være litt fuktig for å ta til seg røyk.

Tarmen består av cellulose, langfibret papir, glyserol og vann, og fåes i de fleste kalibre og farger. Tarmen benyttes til kokte- og røkte farse- og skinkeprodukter av kjøtt og fjørfe, samt spekepølse. Fibertarm er ikke spisbar.

Out of stock
SKU
Fiber50-1000
7 200,00 5 749,00
Out of stock

Fibertarmer.

Spekepølse er en samlebenevnelse for en rekke pølsetyper som er konservert gjennom salting og speking og/eller røyking og tørking. Spekepølser lages av hakket eller kvernet, renskåret kjøtt og fett som tilsettes ulike smaker. Å speke betyr å tørke.

Diameter: 50mm.
Lengde: 500mm

Fibertarmen trenger ca. 30 min i lunkent vann (ikke over 30°C) og må være litt fuktig for å ta til seg røyk.

Tarmen består av cellulose, langfibret papir, glyserol og vann, og fåes i de fleste kalibre og farger. Tarmen benyttes til kokte- og røkte farse- og skinkeprodukter av kjøtt og fjørfe, samt spekepølse. Fibertarm er ikke spisbar.