Påleggoppskrifter

  1. Falukorv (Telepølse)

    Falukorv/Telepølsa er nydelig både som pålegg og til middag, ypperlig å ha i kjøttsupper og grønnsakssuppe. Stek noen 1-2 cm. tykke skiver og et speilegg til frokost..NYYYDELIG..

    Les mer...
  2. Hodesylte oppskrift

    Hodesylte gir absolutt den beste sylten, Sylte er det klassiske norske julepålegget., og fra gammelt av ble sylte laget av kokt kjøtt fra grisehode, her beskrive...

    Les mer...
  3. Servelat oppskrift

    Et allround pålegg med fyldig og god smak. 

    Les mer...
  4. Mortadella

    er en italiensk pølse, som regel ca. 8–10 cm i diameter. Ofte kan den også inneholde grønnsaker, for eksempel oliven eller soltørkede tomater.

    Pølsen kan røkes først lett og kokes ...

    Les mer...
  5. Kylling / Kalkun pålegg

    Sunt og godt pålegg av kyllingfilet eller kalkun, en barnevennlig variant, men her kan du spice opp med forskjellige krydderblandinger for å få din egen vri på pålegget.

    Det er også m...

    Les mer...

5 Produkter

Vis per side