Tapioka 500g

Tapiokal er et glutenfritt, naturlig stivelsesprodukt.  perfekt for pølselaging

Antall på lager: 13

Tapioka, stivelsesprodukt fremstilt av maniok planten (hjemmehørende i Brasil), også gjerne handelsført som sagogryn og brukes til å lage tørt hvitt mel. Opprinnelig ble tapioka spist i nordlige og nordøstlige deler av Brasil, men i dag spises denne retten over hele landet. Tapioka har en naturlig smak og sterke geledannende egenskaper, noe som gjør den nyttig som fortykningsmiddel i både søte og krydrede retter og ikke minst pølser.


Næringsinnhold
Tapioka
Mengde per 100 g
Energi (kcal) 129
Fett 3,9 g
Mettet fett 1 g
Flerumettede fettsyrer 0,1 g
Enumettede fettsyrer 2,5 g
Kolesterol 1 mg
Natrium 145 mg
Kalium 92 mg
Karbohydrater 22 g
Fiber 0 g
Sukker 15 g
Protein 2 g
Vitamin A 0 IU Vitamin C 0,3 mg
Kalsium 71 mg Jern 0,1 mg
Vitamin D 0 IU Vitamin B6 0 mg
Vitamin B12 0,2 µg Magnesium 6 mg

Spesifikasjoner
Mengde 500g pose